24 mai 2007

Intamplari din liceu (II)

Ora de informatica. Incepea semestrul 2. Primul semestru fusese teroare la info. Faceam cu E. Cerchez. Una din cele mai nasoale profe din liceu. Primul semestru scapasem ca prin minune de corigenta.
In fine, Catalin in primul semestru, lua 2,3,4 pe banda rulanta. Si numai ca il aud: "Baieti semestru asta ma pun pe invatat la info!" parea foarte hotarat baiatul.
Incepe ora in laborator. Profa scrie un exercitiu/problema pe tabla. Se uita la Catalin....
-Stii?
-Nu.
-Stai jos: 2.
=))
OK, se aseaza profa la ultimul calculator langa geam. Eu cu Claudiu pe cealalat rand in dreptul ei. Amandoi copaci cu informatica. Si se uita in agenda ei. Eram vreo 13-14 in grupa. Si incepe sa strige pe fiecare:
- Stii?
- Nu.
- 2.

Trecea nota, apoi facea cam o pauza de 10 secunde in care isi cauta in agenda cu ochii urmatoarea victima. In alea 10 secunda eram pe jos de ras. Nu stiu de ce. Probabil din cauza tensiunii care plana in laboratorul ala. Marea intreabare a fiecaruia era: "Oare eu sunt urmatorul??" si gandindu-ma la asta ma facea sa rad si mai mult. Toti eram panicati. Striga ea cum si ce striga, dar numai numele noastre nu. Da si in sfarsit se satura , cred ca ramasesem cam singurii nestrigati. Am scapat si de data asta, ca si datile ce au urmat si cele trecute cand la teza aveam aceiasi rezolvare ca a lui Claudiu si ea zice: "Da sunt cam la fel..." "-Pai, stam in acelasi bloc." :) scuza vietii. Nu a zis nimic. Ehe.. Au fost mai multe momente asemanatoare la diverse materii in care am scapat fara sa stiu mare lucru, cum ar fi franceza,chimia,fizica,etc. dar cel povestit mi se pare cel mai sugestiv.

1 comenturi:

Sdr. spunea...

haaaai maa, ca Cerchez era tare :)):))