16 mai 2007

Cum sa dormi la curs

Pont pentru cei care vor sa mimeze prezenta.


  1. pozitia cu coatele pe banca si palmele una peste alta. Fruntea lasata pe palme. Poti improviza lasand tampla stanga sau dreapta (dar doar daca esti undeva mai in spate ca e destul de vizibil ca dormi). Prin pozitia asta o sa creada ca ori nu te simti bine, ori te gandesti la altceva (ceea ce e mai bine decat sa creda ca dormi).

  2. coatele pe banca, iar cu palmele iti sprijini capul (antebratul indreptat in sus). Privirea mereu indreptata in jos. Eventual poti tine o carte, un caiet sau un suport de curs intre coate, pe banca sa dai impresia ca citesti.

  3. aceiasi pozitie dar in mana cu care scrii sa tii un pix eventual indreptat cu varful spre caiet sa dai impresia ca notezi ceva. Mana de sprijin rezemata-n cot si capul in palma.

  4. coatele pe banca, palmele la nivelul coatelor tot pe banca una langa alta ca si cum ai tine mainile in san. Capul lasat in jos dar fara sa atinga mainile sau banca.

Sa nu dormi cu capul pe ghiozdan ca se vede ca n-ai treaba cu ce se intampla acolo. Nici cu capul direct pe banca ca Gheorghe.
In speranta in care contribui si eu la cresterea nivelului de educatie a cititorului si la progresul studentului/elevului roman prin acest articol sunt deschis si la alte propuneri sau idei de dormit la curs.
Totusi daca o sa imi vina in minte si un articol de Cum sa NU adormi la un curs (plictisitor) voi scrie. Dar ma indoiesc o sa se intample prea curand.