3 februarie 2009

Ce nu ma invata facultatea

Nu ma invata sa cred.
Nu ma invata sa pastrez un prieten.
Nu ma invata sa zambesc mereu si sa fiu optimist.
Nu ma invata sa dau si sa cer un sfat.
Nu ma invata sa iert.
Nu ma invata sa iubesc.

Deci, nu ma invata nimic important.

7 comenturi:

alex2stf spunea...

nu fii trist! Te invata ce sa nu faci! E si asta o chestie!

Anonim spunea...

Ar mai fi de adaugat ceva: facultatea nu te invata sa fii tolerant si nici sa-i privesti pe ceilalti cu alti ochi, nu-ti alimenteaza visele si nici nu iti arata cum ar trebui sa fie lumea (pentru ca ma asteptam sa faca lucrurile acestea si nu le-a facut). Pe mine m-a invatat sa urasc ( o fi si asta vreun lucru necesar in viata) si sa ma izbesc de ziduri invizibile. Tot e ceva!

O zi placuta si plina de "invataturi"!

Anonim spunea...

Dudu, lucrurile astea ar fi trebuie sa le inveti in timpul scolii primare, a gimnaziuliui si a liceului. facultatea este pentru cu totul altceva.
Noroc!

Dudu spunea...

Daca ti se pare ca ai terminat de invatat lucrurile astea... esti intr-adevar un om mare.

Cosmin spunea...

Ai perfecta dreptate, cu o mica mentiune. Nu te invata nimic dintre cele enumerate, dar nici nu e rolul ei sa o faca. De fapt nu e rolul nimanui. Doar tu poti sa inveti toate astea. Atunci cand nu putem sa o facem de unii singuri, nu are sens sa dam vina pe o biata facultate pe care oricum noi am ales-o. Si mai ai dreptate undeva. In ultima propozitie. Dar si aici, cu exceptia ultimului cuvant. De fapt facultatea nu TE INVATA nimic. Ceea ce ar trebui sa faca e sa te ajute sa iti urmezi drumul, sa iti dea uneltele pentru a deveni cine crezi tu ca vrei sa devii. E, de fapt, atat de importanta pe cat o lasi tu sa fie. Poti sa vezi numai lucrurile rele, numai incompetenta, sau poti sa profiti de oamenii minunati pe care ii vei intalni - in banci sau in fata lor. Poti alege sa profiti de ea, sau poti sa astepti sa te invete ceva. E alegerea ta. Dar pentru alegerile tale nu o poti judeca pe ea, nu?

Dudu spunea...

Raportand timpul pe care ti-l ocupa facultatea, cu ceea ce te invata, sigur nu iesi in castig.
Cred ca asta am vrut sa subliniez.
Iti recomand clipul asta

Cu drag,
Dudu

Anonim spunea...

ceea ce I was privire pentru, multumesc